perjantai 5. maaliskuuta 2010

Tuoksupaketti Lushilta

Olen aivan ihastunut Lushin kosmetiikkaan, josta voikin nauttia täysin hyvällä omallatunnolla. Tuotteet on testattu ainoastaan ihmisillä ja tehty luonnon raaka-aineista. Lause "..haluamme tehdä äitimme ylpeiksi saavutuksillamme.." vakuutti minut lopullisesti kokeilemaan. Enkä ole katunut.
Kuvassa tämänkertainen tilaus. Kiinteä vaniljatuoksu (metallirasia) on lemppari! Sen takana mukana tulleita ilmaisnäytteitä: saippuapala ja kuorintavoide :) Punainen on shamppoo, jota kokeilen ensimmäistä kertaa. Siinä on mm. nokkosta, rosmariinia, kanelia, neilikkaöljyä... Huomasin, että rosmariini sopii hipiälleni kun olen käyttänyt itsetehtyä yrtti-öljyhoitoainetta. Siispä tällä kertaa tämä shamppoopala.
Ja henna.. Se on Lushista tilattuna myös ensimmäistä kertaa testauksessa. Sävy on Caca Rouge, perinteinen kuparinsävyinen. Tuoksu on... :D huumaava, mausteinen neilikka. Aina kivempi kuin tunkkainen haju, johon olen tähän asti törmännyt (kuivattu rehu ehkä kuvaisi sitä..). Henna sisältääkin hennan lisäksi sitruunamehua, rosmariinia ja neilikkaöljyä. Ihanaa, ihanaa :) Kiva päästä kokeilemaan ja alan miettiä jo seuraavaa tilausta!!
H´Suan Wen Hua kiinnostaisi.. raaka-aineet ovat kuin salaattikastikkeen ohjeesta: oliiviöljy, rosmariini, balsamiviinietikka, banaani, avokaado, luomumunia (!) jne.jne. Tuote on hiusnaamio.. Ja jollen vieläkään saa aikaiseksi tehdä itse saippuaa niin joku ihana, iso saippuapala!!



Laittelen tuon itsetekemäni yrtti-öljyhoitoaineen ohjeen kun teen seuraavan satsin. Odottelen tilaamaani manteliöljyä tuoksukaupasta :)

2 kommenttia:

  1. Annatko viiden pisteen vihjeen...mistähän Lushiin pääsee tutustumaan...

    VastaaPoista
  2. Tuossa vieressä on linkki Lushin sivuille :)

    VastaaPoista