maanantai 13. maaliskuuta 2017

Halloumi-kasvispihvit



Erittäin hyviä 😋joten laitetaampas ohje talteen.


Tässä pääraaka-aineet.
Pienehkö kesäkurpitsa, pieni bataatti ja 200 g halloumia.
Tai grillijuustoahan se nykyään on. Ostin tarjouksesta eila grillijuustoa ja kotona ihmettelin "Oi, miksi?!?" koska en pidä siitä ollenkaan. Sille sitten miettimään käyttöä..
Raastoin sen em. kasvisten kera. Lisäsin sekoitukseen 1 dl kikhernejauhoja, 1dl soijajauhoja ja 1 dl korppujauhoja. Hulautin sinne myös 2 rkl perunajauhoja sekoitettuna 1,5 - 2 dl vettä. Ankaraa sekoitusta ja maustamista suolalla, pippurilla... Taisi mennä mukaan tuoretta persiljaa ja ruohosipulia ja ehkä hieman piri-piriä. Pitäisi olla aika topakka taikina. Jauhoja voi lisätä jos tuntuu liian kostealta.
Jos käytät gluteenittomia korppujauhoja niin sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.


Nostelin lusikalla kuumalle pannulle sopivan kokoisia nokareita, jotka levitin pihveiksi.


Kaikki ainekset ovat nopeasti kypsyviä, joten kypsennys kestää vain ruskistumisen ajan.
Ensi kerralla ajattelin kokeilla peruna- ja kesäkurpitsaraastetta...


Jaksaa taas polkea!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti