sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Omenatarhurin SadonkorjuuViineri




Tässäpä nopeasti tehty, syksyyn sopiva viineri.
Torttulevyt puolitetaan, päälle laitetaan nokare kanelilla ja vaniljasokerilla maustettua tuorejuustoa. Tuorejuuston päälle muutama ohut omenasiipale, joiden päälle voi ripsutella kanelia ja sokeria. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa ainakin kymmenisen minuuttia.
Viidestä torttulevystä tulee siis kymmenen viineriä ja tuorejuustoa meni yksi 200g:n rasia.
Seesaminsiemen-idean nappasin jostain lehdestä ja kylläpä toimikin paljon paremmin kuin sokeri!

1 kommentti:

  1. Nämä on kyllä kauniita, tahtoisin kokeilla, mutta ei vielä herkutella!

    VastaaPoista