tiistai 18. helmikuuta 2014

Kylmä torttu


Kääretortun ja jäätelön liitto on ihan lapsuudesta asti ollut minulle vastustamaton. 
Jäätelöcharlottaa tehdessäni kummastelin, että miksi teen tätä ensimmäistä kertaa??


Keittelin hillon mansikoista ja marmeladisokerista ja tein neljän luomumunan kääretorttupohjan. 


Reilusti hilloa ja mantsikan mollukoita. 
Kuoppaan meni kaksi litraa vaniljajäätelöä.


Raikasta ja niiiin hyvää.
Raksuttelin tässä jo kesäherkkua: mansikanpaloja jäätelön joukkoon ja kakku puettuna edustuskuntoon kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla. 
Tai rukiisempi kääretorttu rahkalla ja mustikoilla. Jäätelön joukkoon murskattuja keksejä ja mustikoita.
Tai kirpakka raparperi kääretorttu ja kookosjäätelöä..

Ja tykkään ajatuksesta, että voin tehdä kakun vaikka viikkoa aikaisemmin valmiiksi odottamaan herkkuhetkeä. Juhannuksena? Ei, pakko tehdä joku versio ennen sitä :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti