10 VUOTTA BLOGI KULKI NIMELLÄ HUUHAAPUUHAA, KOSKA TEKEMISIÄNI ON SELLAISIKSI KEHUTTU. NYT HUUHAAPUUHAILIJOITA ON PALJON JA MINULLA ON ILO INNOVOIDA JA INNOSTAA IHMISIÄ KÄSILLÄ TEKEMISEEN MYÖSKIN TYÖNI PUOLESTA, KÄSITYÖNEUVOJANA TAITO YLÄ-SAVOSSA. I create my crafts and teach others as well. Love DIY, yarns, water sport, cats, art, cruelty free food, my home and family. FEEL FREE TO FOLLOW MY INSTAGRAM!
sunnuntai 29. tammikuuta 2012
Halaavat Hattivatit
Pojan seiskasynttärit. Tuli ehkä lupailtua merirosvolaivaa tai lohikärmestä, mutta... Nyt ei ollut yhtään inspiraatiota marsipaaniart-puuhastelulle. Saatikka muuhun kakunveistoon.
Marsipaanilla kuorrutettuja kääretorttuja tehdessä on monasti tullut mieleen hattivatti... Ja säästelin ajatusta sopivaan hetkeen. Sen aika oli nyt.
Tein pohjat sihtiruisjauhopussin kyljessä olevan ohjeen mukaan. Toisen päällystin sitruunahillolla ja toisen karviaismarjahillolla. Toiseksi täytteeksi kermavaahtoa maustetulla rahkalla. Sitruunaan lime-valkosuklaata ja karviaiseen kunigatarta. Vaahtoa topakoittamaan vaniljakreemijauhetta. Kun en taaskaan muistanut ostaa testattavaksi vegeliivatetta...
Kääretortut kannattaa päällystää kreemillä tai kermavaahdolla. Kakkupohja kuultaa muutoin läpi.
Juuri tässä kaavilointi ja päällystysvaiheessa laski astianpesukone vedet allensa. Heiluin sitten mopin ja kaulimen varressa vuorotellen. Huoh! Omat silmät oli kutakuinkin yhtä rinkulana kuin hattivattien Kick-silmät kun sain homman päätökseen.
Isoooo haliiiii...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Söpsäkät :)
VastaaPoista