10 VUOTTA BLOGI KULKI NIMELLÄ HUUHAAPUUHAA, KOSKA TEKEMISIÄNI ON SELLAISIKSI KEHUTTU. NYT HUUHAAPUUHAILIJOITA ON PALJON JA MINULLA ON ILO INNOVOIDA JA INNOSTAA IHMISIÄ KÄSILLÄ TEKEMISEEN MYÖSKIN TYÖNI PUOLESTA, KÄSITYÖNEUVOJANA TAITO YLÄ-SAVOSSA. I create my crafts and teach others as well. Love DIY, yarns, water sport, cats, art, cruelty free food, my home and family. FEEL FREE TO FOLLOW MY INSTAGRAM!
lauantai 21. tammikuuta 2017
Raastettu kukkakaali
Kukkakaalia tarjouksessa, juhuuu!!
Raastoin yhden n. 400 gramman kaalin ja kolme porkkanaa. Joukkoon kuorittuja sesaminsiemeniä pari kourallista, noin 2 dl (gluteenitonta) korppujauhoseosta ja mausteet.
Minun mausteeni olivat: ruususuola ja rouhittu pippuri, kuivattua persiljaa, piripiriä myllystä ja tacomausteseosta. Maistele.
Hyvin sekaisin. Seos, ei kokki...
Ja hulautin sinne noin 2 dl appelsiinimehua johon olin sekoittanut noin 4 rkl perunajauhoja. Nopea ja kunnollinen sekoitus. Alkaa mennä "murekemaiseksi" massaksi. Jos vielä irtonaista, lisää nestettä. Maistele taas tarvitseeko lisätä jotain..
Massasta voit lusikalla/käsin muotoilla ohuita pihvejä pannulle. Paista todella hiljaisella lämmöllä, että kypsyy kunnolla ja saa kauniin, rapean pinnan.
Minä sain muistaakseni (tuli vähän napsittua) 14 pihviä kun paistoin -isolla pannulla neljä pihviä kerralla- kokoisia.
Tällä kertaa minulla lisäkkeenä tuoreita tomaatteja ja pastasalaattia.
On taas kehuttava, että hyvää tuli ja helposti :D
Taidan hakea huomenna pari kukkakaalia lisää ja tehdä satsin pakastimeen..
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti