10 VUOTTA BLOGI KULKI NIMELLÄ HUUHAAPUUHAA, KOSKA TEKEMISIÄNI ON SELLAISIKSI KEHUTTU. NYT HUUHAAPUUHAILIJOITA ON PALJON JA MINULLA ON ILO INNOVOIDA JA INNOSTAA IHMISIÄ KÄSILLÄ TEKEMISEEN MYÖSKIN TYÖNI PUOLESTA, KÄSITYÖNEUVOJANA TAITO YLÄ-SAVOSSA. I create my crafts and teach others as well. Love DIY, yarns, water sport, cats, art, cruelty free food, my home and family. FEEL FREE TO FOLLOW MY INSTAGRAM!
sunnuntai 5. joulukuuta 2010
Itsenäisyyspäivän kääretorttu
Pohjana on tumma kääretorttupohja, josta pidän erittäin paljon. Siinä on luonnetta ;)
4 kpl luomumunaa
1½ dl intiaanisokeria
½ dl ruisrouhetta
½ dl grahamjauhoja
½ dl spelttijauhoja
2 tl leivinjauhoja
Täytteeksi laitoin uutta omena-kanelimarmeladia ja kermarahkaseosta, jonka maustoin vaniljalla. Ensin oli mielessä omena-kanelirahka, mutta ehkä olisi mennyt liian imeläksi. Sentään sokerikuorrute ja marmeladi...
Pinnalle tuli valkoinen sokerikuorrute ja sininen marsipaani. Marsipaani oli hieman kuivahtanut ja lohkeili kaulittaessa :( joten siitä ajatus "ilotulitukseen". Otin muotilla muutaman pyrstötähden ja sijoittelin strategisiin paikkoihin. Sen jälkeen rajasin ristin sinisellä kimallegeelillä ja pyrstötähdet, elikkäs itsenäisyyspäivän ilotulituksen, valkoisella kimallegeelillä.
Viime vuonna oli jouluisampi torttu itsenäisyyspäivänä. Tässä välissä olen näemmä siirtynyt kokonaan tummaan sokeriin ja rouheisempaan meininkiin myös leivonnassa. Minun mielestä intiaanisokeri antaa leivontaan todella hyvän maun. Ja en sitten tiedä haittaako se mitään ettei kaikki "höttönen" ole ihan valkoista....???
Tässä vielä tarkempaa ohjetta :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti