keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Banaania ja suklaata

Mitä tulee Amerikkalaisesta Porkkanakakusta kun porkkana vaihdetaan banaaniin ja lisätään vielä suklaata? Aivan älyttömän ihana kakku tietenkin!! Ei alkuperäisessäkään yhtikäs mitään vikaa, päinvastoin.
Innostuin kakun pehmeydestä, ilmavuudesta ja tietenkin siitä, että käytössä taas tumma sokeri ja ruokaöljy ;) Porkkanan vaihtuessa banaaniin koostumuksesta tuli hieman raskaampi, mutta samalla kosteampi. Oikein hyvä ja ihanan suklainen kakku. Oli tarkoitus spruutata hieman valkosuklaata kuorrutukseksi, mutta en ehtinyt..


Tämä Suklainen Banaanikakku olisi kyllä saanut olla kymmenisen minuuttia lisää uunissa. Jostain syystä banaanille ei riittänyt sama kuin porkkanalle..?
Seuraavalla kerralla teen isoman annoskoon, sillä tuon uuden silikonisen vuoan ihana kuvio ei pääse oikeuksiinsa kun kakku jää matalaksi. Porkkanakakku kyllä nousi komeammin kuin tämä banaaninen versio.
Eli yhä tuunattavaa riittää tässäkin kakussa!! Ja sittenhän voi koettaa omenaraastetta tai ananasta tai kesäkurpitsaa...


Tilaa olisi vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti