sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Messujen jälkimainigeissa


Kädentaidot messuilta tarttui mukaan mm. korunosia. Pari päivää onkin mennyt rattoisasti  korvakoruja ja HuopaKorentoja tehden.

Harmikseni messuilla ei saanut valokuvata, mutta päätä ei kukaan kieltänyt viemästä alueelta pois!! Oikeasti??? Kun kerran asetetaan näytteille, niin miksei saisi kuvata? Koetin ottaa muutaman kuvan hienosta lapasnäyttelystä, mutta kanssaihmiset pitivät kunnon kansalaisten tavoin huolen kuvauskiellosta.  Suomihan on tuhansien kieltojen maa, jota valvovat kuuliaat kansalaiset...
Kirjoittelin sitten muistilappusia ja keräilin käynikortteja, että muistan kaiken ja löydän ehkä kuvitusta netistä. kuvaaminen on minun muistikirjani! Ärsyttää vieläkin..

Lisä-ärsytystä keräsin kun bloggeri jätti talentamatta kilometrin pituisen sepustukseni messuilta. Ärrinmurrin... Mutta laitampa pari mieleen päällimmäiseksi jäänyttä juttua VIELÄ KERRAN.....ja jos toisenkin >:(
(kuvat lainattu tekijöiden sivuilta..)



Kissat ovat Muotoilija Marja Sirvion tuotantoa. Tällä reissulla en raskinut adoptoida yhtään kissaa, mutta onneksi jälleenmyyjiä on lähiseudulla. Ihania ovat!!
Viivyin myös hyvän tovin erään toisen muotoilijan kojulla. Nimittäin  Jaana Tuomiston.






Tarjolla oli "perinteisempiä" koruja ja sitten ihania -ahaa-elämyksiä antavia juttuja. "Hei! Minä tiedän mitä tuossa on käytetty!!" Minua suureasti viehättää tällainen disain, eikä vähiten sen eettisistä syistä...


Kyllä messuilla päivä kului vikkelästi! Saippuakojut vetivät puoleensa vaikka kuinka yritin hokea itselleni, että kotona on saippuaa yllinkyllin. No, Aitoa turvesaippuaa minulla ei vielä ole. On muuten ihanan, huumaavan raikas!!!! Ja pitihän sille kaveri saada. Lushin shamppoopala alkaa olla lopussa. Löysin siis Vihreän Kosmetiikan kojusta Hamppu-turve shamppoopalan. Nyt on hyvä mennä pipo päässä pakkasella. Ei luulisi pään ärtyvän...On meinaan todella hyvä kuiville hiuksille :)



Kauhavan Kangas-Aitan kojusta löytyi halvimmat bambupuikot ja lisää heijastinkangasta. Tosin ei vieläkään niitä metrisiä kierrepuikkoja, että pääsisi pukkaamaan sukkaa..

Loppuajan etsiskelin sitten koruprojekteihin sopivia helmiä ja korunosia. Vaikka monessa paikassa oli messuhinnat, niin tein mielestäni edullisia löytöjä. Helmien talon tuotevalikoimaa tutkin pitkän aikaa. Ihanaa päästä hipeltämään. Sitä ei nettiostoksilla pysty tekemään! Jostain toisesta kojusta keräsin itse pussillisen lasihelmiä. Tungoksen takia homma kesti todella kauan...


Mutta kyllä kannatti!!! Vai mitä...?








2 kommenttia:

  1. Voi huopiskorennot kun ootte suloisia, terkkuja etelän serkulta :)
    Oletko saanut korentoja kirkastamaan ihmisten takkeja?

    VastaaPoista
  2. Halukkaita on ollut ihan mukavasti ja sunnuntaina lähdetään etsimään lisää :)
    Sain pakettisi tänään ja kyllä ovat ihanat, tykkään valtavasti!! Kiitos!! Laitan tännekin kuvan kunhan saan istahdettua blogin pariin muutamaksi hetkeksi jälleen. Sen "rasian" taittelun tahtoisin oppia..

    VastaaPoista